Autokoulun opetus - opi ajamaan turvallisesti

Periaattemme on valmentaa sinut hyväksi kuskiksi. Kursseillamme saamilla valmiuksilla ajamisestasi tulee helppoa ja voit ajaa turvallisesti ja taloudellisesti koko pitkän ajourasi. Opetuksen teho perustuu jatkuvaan opetusmenetelmien testaamiseen ja asiakkaan yksilöllisen oppimistyylin huomioimiseen. Käytössämme oleva opetusmateriaali ohjaa kaikki kurssilaiset havannoivaan ja ennakoivaan ajotapaan.

Uudet koulutustilat

Koulutustilamme sijaitsevat Minnan 3. kerroksessa. Oppitunnit ovat arkisin klo 16.15 – 18.30. Viihtyisä luokka sisältää nyt mukavat nojatuolit, ryhmätyötaulut ja 65" 4K Ultra HD TV:n.  Sekä aina uusimmat opetusmateriaalit. Työkirjaan voit tehdä muistiinpanot ja sen avulla sinun on helppo seurata opiskelun etenemistä. Limppariautomaatista saat kylmää juotavaa veloituksetta.

"Teoriatunnit olivat tosi hyviä.
Voi kun koulussakin olisi samanlaisia opettajia."

-SK

Sähköinen Oppimisympäristö

Oppilaamme pääsevät hyödyntämään uusimpia työkaluja oppimisessa. Sähköinen oppimisympäristö mahdollistaa tehokkaan oppimisen. Löydät sieltä myös runsaasti harjoitteita sekä täydellisen autokoulaisen oppikirjan videoineen ja havainnollisine kuvineen. Toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin älykännykälläkin.

Verkko-oppitunnit

Voit käydä teoriatunnit B2-13 missä ja milloin tahdot. Perehdytystunti ja ryhmäoppitunnit B14-19 (kaksi iltaa) käydään uudistetussa koulutustilassamme. Verkko-oppitunnit ilman aikasidonnaisuutta ovat käytössä kahdeksassa autokoulussa Suomessa ja Ajokouluttajat on yksi niistä.

Autokoulun verkko-oppitunnit

Rataharjoittelu

Henkilöautokurssiin kuuluva rataharjoittelu suoritetaan Kuopion Ajoharjoitteluradalla ammattitaitoisten opettajiemme opastuksella.

Ajokortin suorittaminen

Mopokortti
Kurssin voit aloittaa kun täytät 15 vuotta. Opetukseen sisältyy 6 oppituntia sekä 3 ajotuntia, jotka antavat sinulle valmiuden suorittaa teoria- sekä käsittelykokeen.

Henkilöautokortti (B):
Kurssin suorittamisen voit aloittaa 12 kuukautta ennen kuin täytät 18 vuotta. Henkilöautokortin suorittamiseen kannattaa varata aikaa vähintään 2-3 kuukautta. Kurssi koostuu 19 teoriatunnista (12h verkko-oppituntia ja 7 lähiopetustuntia), 32 ajokerrasta (yht. 17 h) sekä itseopiskelusta, jotka tarjoavat sinulle valmiuden käydä teoriakokeessa ja ajokokeessa, eli inssissä, jonka voit suorittaa 18 vuotta täytettyäsi.

Meillä voit maksaa kurssisi myös erissä. Kysy meiltä yksilöllisestä maksuohjelmasta.